Німеччина видворила скандального сина мера з Донбасу
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччина видворила скандального сина мера з Донбасу

Німеччина видворила скандального сина мера з Донбасу

У Німеччині затримали й екстрадували в Україну  сина мера Лисичанська Луганської області Сергія Шиліна, оголошеного в розшук у зв'язку зі звинуваченнями у побитті чоловіка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря Нацполіції в Луганській області Тетяни Погукай.
27 серпня 2016 року поблизу кафе «Бардак» в Лисичанську Шилін-молодший разом з другом, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, побили 33-річного чоловіка, помістили його в багажник автомобіля «Mercedes-Benz S350 TDI» і поїхали з місця події. По дорозі в напрямку Сєвєродонецька автомобіль був зупинений співробітниками патрульної поліції.
За даними фактами Лисичанським відділом поліції були порушені кримінальні виробництва й розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального злочину, Шиліну-молодшому загрожувало покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років. З метою уникнути покарання 30 серпня він покинув територію України й був оголошений в розшук. До його пошуків залучався підрозділ українського бюро Інтерполу в Луганській області.
Читайте також: Інтерпол послав подалі Росію з її проханням щодо України
"В результаті професійно проведених оперативних заходів підрозділом Укрбюро Інтерполу Головного управління Національної поліції в Луганській області спільно з правоохоронними органами Німеччини було затримано на території Німеччини і піддано екстрадиційному арешту жителя міста Лисичанськ, який був оголошений в розшук за скоєння низки кримінальних злочинів", - написала Погукай.
У Нацполіції додали, що 18 січня Шилін був переданий правоохоронним органам України. В даний час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
Нагадаємо,  активіст Олександр Кобзар в інтерв'ю ONLINE.UA розповів про його батька, мера Лисичанська Сергія Шиліна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?