У центрі Києва побилися націоналісти і поліція: опубліковані фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Києва побилися націоналісти і поліція: опубліковані фото і відео

У центрі Києва побилися націоналісти і поліція: опубліковані фото і відео
Джерело:  interfax.com.ua

Між представниками "Організації українських націоналістів", "Правого сектора" і "Білого молота", які проводили в центрі Києва марш в пам'ять про події Революції Гідності, і поліцією сталася бійка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.
На перетині Паркової алеї та вулиці Грушевського націоналісти, що йшли колоною, почали посеред дороги поливати бензином принесені ними автомобільні покришки. В цей час з боку стадіону ім. Лобановського висунулася колона правоохоронців, яка намагалася їм завадити.
У відповідь на це націоналісти кинули покришки й з криками "Ганьба" почали кидати в поліцію каміння, палиці й петарди. Після нетривалої бійки, сторони розійшлися на деяку відстань.
Читайте також: Стало відомо, чи готові націоналісти повстати проти Порошенка

Станом на 20.20 біля ста учасників маршу стали щільною групою посеред дороги, а правоохоронці зайняли позиції по обидва боки від них. У натовпі мітингувальників звучали гасла "Слава нації - смерть ворогам!" і "Свободу не спинити!".
Правоохоронці закликали присутніх поводитися мирно і не порушувати громадський порядок. Пізніше учасники акції виконали державний гімн України й вирушили на Майдан, де під стелою Незалежності по черзі виступали з критикою діючої влади.


Як повідомляв ONLINE.UA,  12 січня в місті Зборів Тернопільської області активісти "Правого сектора" влаштували під час судового засідання бійку, розливши рідину, схожу на кров.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?