Для Путіна побудують наддорогу лікарню: з'явилося яскраве відео з цифрами
Категорія
Світ
Дата публікації

Для Путіна побудують наддорогу лікарню: з'явилося яскраве відео з цифрами

Для Путіна побудують наддорогу лікарню: з'явилося яскраве відео з цифрами
Джерело:  Відкрита Росія

Для президента Росії  Володимира Путіна  та його оточення побудують окремий корпус при Центральній клінічній лікарні (ЦКЛ), проект будівництва оцінюється в 2,9 мільярда рублів
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Відкриту Росію.
Як агентству Reuters розповіли джерела, знайомі з проектом і технічною документацією, триповерховий корпус площею 12 000 квадратних метрів, розрахований на 10 пацієнтів, буде обладнаний президентським і урядовим зв'язком. Проект будівництва «клініко-поліклінічного відділення (КПВ)» оцінюється в 2,9 мільярда рублів без урахування витрат на обладнання.
На одному з поверхів КПВ буде дві «VIP-палати» площею майже 200 квадратних метрів. На інших - конференц-зал на 50 осіб і басейн. Між будинком і вже існуючими корпусами побудують підземні переходи.
Прес-секретар Управління справами президента Росії Олена Крилова підтвердила плани будівництва клініко-поліклінічного відділення в ЦКЛ. За її словами, рішення про будівництво керівництво прийняло в липні 2015 року відповідно до концепції розвитку ЦКЛ на 2015-2020 роки. Подробиці будівництва вона розповідати не стала, заявивши, що така інформація призначена для службового користування.
Відповідаючи на питання про кількість пацієнтів і обладнання об'єкта спецзв'язком, Крилова заявила, що «ця інформація не відповідає дійсності». Який саме пункт питання не відповідає дійсності, вона не пояснила.
Читайте також: Путін провалив свою спецоперацію: з'явилося відео з чітким поясненням
Джерела Reuterts в медичних колах розповіли, що необхідність у високоякісному медичному обслуговуванні стала особливо гострою, коли проти ряду представників російської еліти були введені санкції.
Відзначається, що хоча у агентства немає даних про те, що 64-річний Путін чи хтось із його оточення в даний час відчуває певні проблеми зі здоров'ям, російська політична еліта досягла того віку, коли підвищується ризик захворювань.
Центральна клінічна лікарня (ЦКЛ) - відомчий медичний заклад Управління справами президента РФ, створений відповідно до розпорядження Ради міністрів СРСР в 1947 році для лікування керівництва країни. Лікарня розташована в районі Москви Кунцево біля Рубльовського шосе.


Користувачі мережі прокоментував плани Кремля побудувати російському керівництву свою лікарню.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Путін похвалився, що секретом його міцного здоров'я є заняття дзюдо і самбо, чим викликав сміх у мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?