Зірки Голлівуду на мітингу розкритикували Трампа: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Зірки Голлівуду на мітингу розкритикували Трампа: з'явилися фото і відео

Зірки Голлівуду на мітингу розкритикували Трампа: з'явилися фото і відео

У Нью-Йорку відбувся мітинг проти обраного президента США Дональда Трампа, на який вийшли мер міста Білл де Блазіо, а також зірки Голлівуду Роберт Де Ніро, Марк Руффало, Алекс Болдуїн, Майкл Мур та інші.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hollywood Reporter.
Кінорежисер Майкл Мур очолив масову акцію протесту поблизу "штаб-квартири" Трампа в Нью-Йорку, заявивши, що з цього дня в США настає дуже небезпечний час.
"Це буде гірше, ніж ви можете собі помислити", - сказав Мур, закликавши провести 100-денний протест проти обраного глави держави після його інавгурації.

Читайте також: Інавгурація Дональда Трампа: онлайн-трансляція, фото і відео
За приблизними оцінками, на мітинг проти Трампа зібралися близько 20 тисяч осіб.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  кандидат на пост посла США при ООН, колишній губернатор штату Південна Кароліна Ніккі Хейлі, яка входить в команду обраного президента Дональда Трампа, заявила про необхідність показати Росії, що Крим - це Україна.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?