Моторошний наїзд на натовп людей в Австралії: з'явилися відео інциденту
Категорія
Світ
Дата публікації

Моторошний наїзд на натовп людей в Австралії: з'явилися відео інциденту

Моторошний наїзд на натовп людей в Австралії: з'явилися відео інциденту
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися відео, на яких відображено момент наїзду автомобіля на натовп людей в австралійському Мельбурні, в результаті чого три людини загинули, більше 20 отримали поранення, в тому числі 4 дітей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковані в YouTube.
На відео видно, як авто хаотично кружляє по перехрестю, після чого розганяється і наїжджає на перехожих. При цьому люди розбігаються в різні боки, намагаючись сховатися від автомобіля.
Винуватця інциденту затримали. У поліції заявили, що чоловік навмисно в'їхав в пішоходів біля торгового центру, проте з тероризмом це не пов'язано. Також повідомляється, що з одягу на водієві була тільки нижня білизна.

Читайте також: У Фінляндії машина врізалася в натовп людей: з'явилися фото і відео
Також стало відомо, що злочинець не тільки намагався задавити людей, а й стріляв по них. Проводиться з'ясування обставин трагедії. Як розповіли очевидці, в затриманні зловмисника брало участь близько 10 поліцейських.



Як повідомляв ONLINE.UA, на різдвяному ярмарку в Берліні 19 грудня вантажівка в'їхала в натовп людей, в результаті чого загинули 12 осіб. Згодом виявилося, що за кермом вантажівки був терорист.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?