ЗМІ дізналися про зустріч Порошенка зі скандальним олігархом
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ дізналися про зустріч Порошенка зі скандальним олігархом

ЗМІ дізналися про зустріч Порошенка зі скандальним олігархом
Джерело:  РБК Україна

Журналісти дізналися, що президент Петро Порошенко під час перебування на Всесвітньому економічному форумі в Давосі провів зустріч з олігархом Віктором Пінчуком, який написав скандальну статтю для американської преси.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані РБК-Україна.
У матеріалі "Віктор Пінчук і майже всі: як Україна показала себе в Давосі" йдеться, що крім Пінчука і Порошенка на закритій зустрічі в готелі Morosani Schweizerhof Hotel, де проходив український сніданок, були присутні радник президента і екс-глава його адміністрації Борис Ложкін, міністр закордонних справ Павло Клімкін, а також колишній міністр оборони США Роберт Гейтс.
Читайте також: Стало відомо, про що говорили на "українському сніданку" Пінчука в Давосі: з'явилися фото


Відзначається, що зустріч тривала близько години. Серед іншого на ній обговорювалася майбутня зустріч Порошенка з обраним президентом США Дональдом Трампом.


"Якщо ця інформація вірна (а не довіряти джерелу немає жодної підстави), то вся тема з бойкотом, демонстрацією своєї незгоди, переконання, якщо не сказати більше - примусу, ігнорувати захід Пінчука, відійшли на другий план рівно тоді, коли з'явилася можливість провести переговори з людиною, яка має вплив на Дональда Трампа або, як мінімум, підтримує з ним зв'язок", - йдеться в матеріалі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

прес-секретар Порошенка заявляв, що президент візьме участь у Всесвітньому економічному саміті в Давосі, але не піде на сніданок, організований Пінчуком

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?