Сина Трампа зацькували за поведінку на інавгурації: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Сина Трампа зацькували за поведінку на інавгурації: з'явилися відео

Сина Трампа зацькували за поведінку на інавгурації: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

Після інавгурації президента США Дональда Трампа користувачі соціальних мереж влаштували справжнє цькування його сина, Беррона, через дивну поведінку підлітка під час церемонії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соціальні мережі.
Відзначимо, що загалом на церемонії 10-річний підліток виглядав досить сонним, але спробував гратися зі своїм племінником, сином Іванки Трамп.
Варто додати, що ігри Беррона з немовлям відбувалися за спинкою крісла, в якому Трамп віддавав свої перші розпорядження на посаді глави держави.

Читайте також: Америка понад усе: з'явилися повний текст і відео промови Трампа


Також користувачів соцмереж обурив ролик, на якому підліток замахується на свою матір, Меланію Трамп.


Після цих роликів Беррона Трампа піддали справжньому цькуванню в мережі за поведінку на інавгурації батька.
У той же час на захист Беррона Трампа виступила дочка екс-президента США Білла Клінтона і його дружини Хілларі Клінтон, яка програла Трампу на президентських виборах.
"Беррон Трамп заслуговує на шанс, який потрібен кожній дитині, - можливість бути дитиною", - написала 36-річна Челсі Клінтон.


У свою чергу російськомовні користувачі соцмереж по-різному поставилися до поведінки хлопчика





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше після відходу Барака Обами з поста глави Білого дому в мережі нагадали анекдот часів Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?