Стрілянина по малюкові в Дніпрі: з'явилися фото і нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина по малюкові в Дніпрі: з'явилися фото і нові подробиці

Стрілянина по малюкові в Дніпрі: з'явилися фото і нові подробиці

Стали відомі деякі подробиці розслідування стрілянини по шестирічній дитині, яка отримала кульове поранення прямо на вулиці в Дніпрі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції.
Як з'ясувалося, інцидент стався на вулиці 20 років Перемоги - мати і вітчим дитини, проходячи біля арки, почули сильний хлопок. Після цього дитина поскаржилася на різкий біль в спині.
Поліція негайно обстежила місце події за допомогою службової собаки, також були опитані свідки злочину.
Читайте також: У Харкові троє агресивних чоловіків відкрили стрілянину: з'явилися подробиці і фото
Також правоохоронці провели поквартирний обхід будинку, біля якого пролунав постріл.
За словами спікера Нацполіції в Дніпропетровській області Анни Страчевської, поліція також відпрацьовує місця збуту зброї, магазини, прилеглі будинки.
"Робимо все можливе, щоб встановити особу того, хто стріляв", - запевнила вона в коментарі 112.ua.
Тим часом стало відомо, що потерпіла дитина перебуває у важкому стані.


"Він прийшов до тями, проте чекає операції, яка відбудеться, швидше за все, завтра ... Хлопчик був у незастебнутій куртці, тому куля пройшла в груди, це проникаюче поранення. Попередньо можемо говорити, що постріл був з пневматичної зброї", - сказала прес -секретар.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що в лікарні помер ще один потерпілий в результаті стрілянини в Олевську Житомирської області, яка сталася в ніч на 16 січня.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?