У центрі Києва шанують пам'ять загиблих на Майдані: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Києва шанують пам'ять загиблих на Майдані: з'явилися фото і відео

У центрі Києва шанують пам'ять загиблих на Майдані: з'явилися фото і відео
Джерело:  interfax.com.ua

У суботу, 18 лютого, в Києві вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні, загиблих в період 18-20 лютого 2014 року в центрі столиці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.
У Києві пройшов марш пам'яті Героїв Небесної сотні, який завершився панахидою та покладанням квітів до Меморіалу пам'яті, встановленому на вулиці Інститутській. Повідомляється, що в заході взяли участь до 500 осіб.
Люди пройшли маршем від Європейської площі через Майдан Незалежності й Алею Небесної сотні, несучи квіти, лампадки і фотографії загиблих учасників Революції Гідності. Біля Меморіалу пам'яті загиблих вшанували хвилиною мовчання, а після панахиди поклали квіти.


Правопорядок в центрі Києва забезпечує велика кількість співробітників поліції та Національної гвардії.

Читайте також: У мережі з'явилося нове відео розстрілу Майдану, яке не публікувалося раніше
Укрінформ  в свою чергу пише, що в заході взяли участь близько 300 осіб. Багато людей у ​​військовій формі, священиків, представників сімей Героїв Небесної сотні тримали в руках квіти, національні прапори України, прапори Самооборони Майдану і майданівських сотень. Організатори пам'ятної ходи - ГО "Сім'ї Героїв Небесної сотні", Самооборона Майдану і ветерани АТО.
Зараз на Майдані Незалежності проходить віче.

Як відомо, 18 лютого 2014 року в Києві розпочався найтрагічніший етап Революції Гідності. У період 18-20 лютого в центрі української столиці загинули понад сто активістів, кілька десятків пропали безвісти, понад тисячу отримали поранення.
Як повідомляв ONLINE.UA, в СБУ вважають, що частина масових акцій, присвячених третій річниці трагічних подій на Майдані, організовані Росією з метою провокування насильства і зіткнень на вулицях Києва.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?