Річниця трагедії на Майдані: соцмережі схвилювало архівне фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Річниця трагедії на Майдані: соцмережі схвилювало архівне фото

Річниця трагедії на Майдані: соцмережі схвилювало архівне фото

У суботу, 18 лютого, в третю річницю початку трагічних подій на Майдані, в мережі показали фото, зроблене в 2014 році в центрі Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook учасника Революції Гідності Івана Гранаткіна.
На фото видно, як співробітник "Беркута" перев'язує голову пораненому активісту Майдану.
"Я знайшов цього медика, це Володимир з Львівського Беркута, звільнився відразу після тих подій, подзвонив... але розмови не вийшло...", - написав у описі до фото активіст.
Читайте також: У мережі з'явилося нове відео розстрілу Майдану, яке не публікувалося раніше




Користувачів мережі вразило фото. Відомий волонтер Мирослав Гай прокоментував знімок в Facebook: "І був один, який не стріляв..."





Як відомо, 18 лютого 2014 року в Києві розпочався найтрагічніший етап Революції Гідності. У період 18-20 лютого в центрі української столиці загинули понад сто активістів, кілька десятків пропали безвісти, понад тисячу отримали поранення.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в суботу, 18 лютого, в Києві вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні, загиблих в період 18-20 лютого 2014 року в центрі столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?