П'яний депутат роз'їжджав по Миколаєву: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний депутат роз'їжджав по Миколаєву: з'явилися фото і відео

П'яний депутат роз'їжджав по Миколаєву: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У Миколаєві патрульні зупинили депутата обласної ради Сергія Чмиря, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння і пропонував хабар.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Миколаєва.


Про те, що п'яний Чмирь на Toyota Land Cruiser роз'їжджає по місту, патрульні дізналися з наведення, і змогли зупинити його на вулиці Херсонське шосе.


Читайте також: У Миколаєві великий поліцейський чин роз'їжджав п'яним: опубліковані фото і відео


"Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього явні ознаки сп'яніння. Спочатку водій погоджувався пройти огляд на стан сп'яніння в медустанові, але згодом відмовився, але це не завадило правоохоронцям скласти на нього адмінматеріали за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.


Патрульна поліція оприлюднила відео, а на "Преступности.НЕТ" з'явилися фото з місця події. Примітно, що в ході оформлення протоколу депутат пропонував патрульним тисячу гривень хабара з проханням "відпустити його".



Як повідомляв ONLINE.UA,  1 лютого в Миколаєві було скоєно замах на 44-річного підприємця, в результаті якого той був госпіталізований.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?