Окупанти в Криму зганьбилися з розпіареним мітингом: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Окупанти в Криму зганьбилися з розпіареним мітингом: з'явилися фото і відео

Окупанти в Криму зганьбилися з розпіареним мітингом: з'явилися фото і відео

У суботу, 18 лютого, в окупованому Севастополі на голосно розпіарений мітинг на підтримку бойовиків ДНР і ЛНР зібралося всього двісті-триста чоловік.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook центру "Миротворець".
За даними центру "Миротворець", співробітники якого моніторили мітинг, далеко не всі присутні там були місцевими, навіть були помічені кілька людей, яких в 2014 році завозили, імовірно з Ростова.
"Звідки взялося 2-3 сотні, запитаєте ви? Ну так в Криму постійно створюють картинку на подібних заходах місцеві комуняки і совковий нафталін. Таке враження, що їм вже все одно з якою темою, аби нагадати про себе, всі, хто стояв з плакатиками, були в шарфах, куртках або кепках кпрф", - йдеться в повідомленні центру.

Читайте також: У окупантів в Криму великі проблеми з Керченською переправою: з'явилися деталі
Повідомляється, що організатори мітингу - журналістки Яніна Вербицька та Яніна Васьковська. На заході виступали Михайло Нічик, який брав участь у захопленні штабу ВМСУ в Севастополі, а також колишній перший секретар Севастопольського міськкому КПУ Василь Пархоменко, який голосував в березні 2014 за проведення псевдореферендуму в Криму.
Відзначається, що в кінці мітингу присутні зачитали звернення до президента РФ Володимира Путіна й збирали під ним підписи. У зверненні йдеться про те, що Україна нібито ігнорує мінські угоди.


Як повідомляв ONLINE.UA,  16 лютого на адміністративному кордоні з окупованим Кримом зафіксували підвищення активності Збройних сил Росії.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?