Ватажок ДНР нахамив представнику ОБСЄ: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР нахамив представнику ОБСЄ: опубліковано відео

Ватажок ДНР нахамив представнику ОБСЄ: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко жорстко перебив виступ на прес-конференції першого заступника голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександра Хуга 18 лютого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео бойовиків в YouTube.
Читайте також: Ватажок ДНР перейнявся борщем: з'явилося відео
Епізод стався коли Хуг говорив про виведення важкого озброєння, забороненого Мінськими домовленостями, з лінії розмежування: таке рішення було прийнято під час засідання трехконтактной групи по Донбасу в Мінську.
"І наше завдання, незалежно від того, зручно це чи ні, задокументувати наявність цієї техніки на лінії розмежування. І всі, хто підписав Мінські угоди, включаючи вас двох (ватажків ДНР і ЛНР Олександра Захарченко та Ігоря Теслярської - ред.), повинні зробити все можливе, щоб це важке озброєння пішло з лінії розмежування...", - встиг вимовити Хуг, після чого був хамськи перебитий Захарченко.
"Ми повинні зробити наступне: забезпечити безпеку нашим державам, безпеку нашим жителям і більше ми нікому нічого не повинні. І друге. Якщо ви представляєте 57 держав Європи, то в такому випадку повинні становити 59, тому як у вашому списку немає Донецька Луганська", - сказав ватажок.


Як повідомляв ONLINE.UA, 18 лютого на засіданні нормандської четвірки була досягнута домовленість про припинення вогню в зоні бойових дій на Донбасі з 20 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?