Як путінський чиновник погрожував Заходу "Сатаною": з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Як путінський чиновник погрожував Заходу "Сатаною": з'явилося відео

Як путінський чиновник погрожував Заходу "Сатаною": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

В мережі опубліковано відео с  віце-прем'єр-міністром Росії Дмитром Рогозіним та його відкритими погрозами Заходу балістичними ракетами  та розповідями про нові розробки, котрі "порвуть будь-яку протиракетну оборону США".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.
"Старі радянські ракети "Воєвода", які на Заході називають "Сатана", їх дуже бояться, вони дуже надійні, їх термін продовжено до моменту, поки не з'явиться нова зброя, нове ракетне озброєння", - розповів він.
Крім того, Рогозін запевнив, що нова зброя, яка розробляється росіянами, "здатне подолати і сьогоднішню, і завтрашню, і послезавтрашнюю протиракетну оборону США".


Читайте також: Таке страшне НАТО: боягузливість Кремля показали одним фото

"Ми розірвемо цю оборону. Вона не представляє для нас на сьогоднішній день, крім провокації, серйозної воєнної загрози", - резюмував він.



Між тим, в соцмережах висміяли і самого Рогозіна, і його заяви.











Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  американський сенатор Ліндсі Грем "нецензурно" висловився про Росію та пообіцяв їй великі проблеми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?