Путінський пропагандист насмішив мережу промовою про "чорні катишки": з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський пропагандист насмішив мережу промовою про "чорні катишки": з'явилося відео

Путінський пропагандист насмішив мережу промовою про "чорні катишки": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російський пропагандист Дмитро Кисельов розсмішив мережу розповіддю про "чорні катишки", кажучи про російських блогерів, які проживають закордоном.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
"З-за кордону проти Росії також активно працюють. Так звані опозиційні блогери Каспаров, Ілларіонов, Пархоменко, Алексашин, Гессен і Лебединський сидять в США. В Лондоні "обритаються" Ходорковський, Чічкваркін і Гурієв. В Україні - Ілля Пономарьов, Марія Гайдар, Ганапольський і Женя Кисельов. У Прибалтиці - Ілля Красільчік і Артемій Троїцький. Рустем Адагамов - у Празі, Альфред Кох - в Німеччині, Мальгін - в Італії", - заявив пропагандист в ефірі своєї передачі "Вєсті нєдєлі".

Читайте також: Пропагандист Кисельов заради захисту Путіна вдарився в відверте хамство: з'явилося відео
"Брава команда, що насичує ненавистю до Росії російський інтернет. Вчать, як жити, самі - там. Хоч і в різних країнах, але всі в загальній, вузькій нірці. Їх продукт, що відправляється в російську мережу - "чорні катишки", - сказав Кисельов.


У мережі висміяли російського пропагандиста.






Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий пропагандист політики президента РФ Володимира Путіна Дмитро Кисельов спробував нахамити колишньому Держсекретарю США Джону Керрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?