Порошенко розповіли, про що йому варто поговорити з Ахметовим
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповіли, про що йому варто поговорити з Ахметовим

Порошенко розповіли, про що йому варто поговорити з Ахметовим
Джерело:  online.ua

Президенту України  Петру Порошенко  необхідно переговорити з олігархом Рінатом Ахметовим про те, що Україні потрібно подолати залежність від вугілля з окупованого Донбасу, незважаючи на інтереси ДТЕК.


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив політик і громадський діяч Тарас Стецьків.


"Продовжувати гібридно торгувати з окупованими територіями — це продовжувати грати в гібридну війну, яку запропонував Путін. На місці президента, можна зустрітись із Ахметовим. Я думаю, вони й так зустрічаються. Зробити зустріч із Ахметовим публічною і запропонувати дві альтернативи: або ветерани АТО, які зараз блокують магістралі, заблокують роботу ДТЕКу, або протягом весни-літа ти, Рінат Ахметов, вкладаєш кошти і переводиш частину блоків на вугілля газової групи", - підкреслив політик.


Читайте також: Влада не приймає ключове рішення по Донбасу, перемагає Ахметов - експерт про вугілля і блокаду ОРДЛО


"А якщо ти цього робити не хочеш — шукай антрацит не в ЛДНР і РФ. І, повірте мені, українська влада має достатньо важелів, щоб змусити таких олігархів, як Ахметов, прислухатись до голосу влади. Питання в тому, чи є такий голос?", - продовжив він.


"Змусив же Порошенко Коломойського виконати свою волю? Змусив. Якщо хочеш — можеш! Відповідно, можна й Ріната Ахметова змусити. За умови, якщо Ахметов з ним не ділиться надприбутками, які роблять на торгівлі з окупованими територіями", - зазначив Стецьків.



Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Україна забере і Крим, і Донбас, але на своїх умовах - Тарас Стецьків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?