У Києві "Правий сектор" і "Свобода" вийшли на марш: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві "Правий сектор" і "Свобода" вийшли на марш: з'явилося відео

У Києві "Правий сектор" і "Свобода" вийшли на марш: з'явилося відео
Джерело:  Hromadske

Українські праві політичний партії вийшли з "Маршем національної гідності" в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане "Громадське ТБ".


Читайте також: У центрі Києва шанують пам'ять загиблих на Майдані: з'явилися фото і відео


У мережі з'явилося відео маршу, який учасники всеукраїнського об'єднання "Свобода", "Національного корпусу" і "Правого сектора" проводять в центрі Києва. У заході бере участь близько тисячі осіб.


Організатори акції планують зібрати близько 10 тис осіб, і пройти від Майдану по Інститутській вулиці до Адміністрації президента. Відзначається, що активісти не планують робити ніяких радикальних дій, а просто хочуть закликати владу до виконання ряду вимог, серед яких - скасування приватизації підприємства, продовження дії мораторію на торгівлю землею і зменшення податків для бізнесу.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше співробітники Служби безпеки України  затримали військовослужбовця-контрактника, що проходить службу в Одеській області і замовив із зони АТО партію зброї, яку збирався доставити в Київ для використання на Майдані  22 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?