Сходили на позиції бойовиків: мережу захопило відео з передової АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Сходили на позиції бойовиків: мережу захопило відео з передової АТО

Сходили на позиції бойовиків: мережу захопило відео з передової АТО
Джерело:  online.ua

Українські військовослужбовці забрали з позицій бойовиків так званої ДНР під Слов'янському автоматичний гранатомет, чим викликали захоплення соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника заступника міністра оборони України Василя Будика.
Читайте також: Укра їнські військові показали відвойовану у росіян зброю: опубліковано відео
"Коли десь щось погано лежить :) Все додому, в господарстві знадобиться", - написав Будик, коментуючи відеозапис, зроблений на передовій зони АТО.
Блогер і координатор конструкторських груп безпілотних літальних апаратів Алекс Нойт, в свою чергу, зазначив: "І що, там, на позиції ворога, нікого не було? - Та ні, все було ..))"


Відзначимо, що за 18 годин публікації відео набрало понад 14 тисяч переглядів, кілька сотень "лайків", "перепостів" та безліч коментарів. Так користувач Sergiy Plotnitskiy підкреслив: "В Україні завжди були хазяйські чоловіки! :)".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано, як працюють українські сапери в зоні АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?