СБУ затримала небезпечну банду і показала фото й відео
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ затримала небезпечну банду і показала фото й відео

Національна поліція України
СБУ затримала небезпечну банду і показала фото й відео

У Полтавській області Служба безпеки України спільно з поліцією і прокуратурою затримала банду вихідців з Кавказу, яка протягом двох років здійснювала розбійні напади на приватні будинки по всій Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.
Відзначається, що група складалася з 4-х осіб: 40-річного організатора, жителя Києва, ще двох жителів столиці 34-х і 32-х років і 30-річного жителя Дніпропетровської області. Свою злочинну діяльність вони почали з серії розбоїв на житлові приміщення громадян у різних населених пунктах України.
Читайте також: Позивний "Дід": СБУ показала відео зі спійманим бойовиком ДНР
«В ході слідчих дій було проведено близько 15 санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів з подальшим їх затриманням. У підозрюваних вилучено цілий арсенал вогнепальної та холодної зброї, знаряддя вчинення злочинів, речі потерпілих, маски і ряд інших речових доказів», - повідомив начальник поліції Полтавської області Олег Бех.
В даний час підозрювані дають свідчення про причетність до серії розбійних нападів та вбивства. Зловмисники сповіщені про підозру по ч.3 ст.187 (розбій) та п.9 ч.2 ст.115 (умисне вбивство з метою приховати інший злочин) Кримінального кодексу України.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Службі безпеки України розповіли про затримання військового-контрактника, який хотів перевезти до Києва партію зброї для використання її на Майдані 20-22 лютого.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?