Повернення Януковича на Донбас: з'явилася нова заява
Категорія
Політика
Дата публікації

Повернення Януковича на Донбас: з'явилася нова заява

Повернення Януковича на Донбас: з'явилася нова заява

Колишній радник американського політтехнолога Пола Манафорта Костянтин Килимник назвав фейком статтю Радіо "Свобода" про існування  "плану" щодо повернення екс-президента Віктора Януковича в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українські Новини.
"Те, що викладено в статті на сайті Радіо "Свобода" - фейк і вигадки автора від початку до кінця. Ніякого інтерв'ю я не давав і все викладене в статті щодо вигаданих автором планів, мене, Пола Манафорта та інших згаданих людей не правда" , - розповів Килимник виданню.
Соратник Манафорта підтвердив знайомство і факт зустрічі з журналістом Радіо «Свобода» Міллером, але зазначив, що ніякого інтерв'ю він йому не давав.
Читайте також: Гучний лист Януковича Путіну: опубліковано повний текст
Килимник також підкреслив, що йому не відомо чи існує "План Манафорта" щодо врегулювання ситуації на Донбасі.
"План може і є, запитайте його (Пола Манафорта, - ред.) самі", - сказав він.
Клімнік додав, що не знає думки Манафорта про конфлікт в Україні оскільки не обговорював це з ним, з тих пір як Манафорт став працювати з президентом США Дональдом Трампом.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Радіо "Свобода" написало, що Костянтин Килимник розповів виданню, що колишній глава виборчого штабу Трампа Пол Манафорт підготував план врегулювання конфлікту на Донбасі через повернення в Україну Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?