У Росії знатно висміяли ДНР-ЛНР з їх "паспортами"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії знатно висміяли ДНР-ЛНР з їх "паспортами"

У Росії знатно висміяли ДНР-ЛНР з їх "паспортами"
Джерело:  Ехо Москви

Відомий російський журналіст Олександр Невзоров висміяв так звані ДНР-ЛНР і  визнання їх "паспортів" президентом Росії Володимиром Путіним.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.
"Ми маємо якийсь факт визнання цих паспортів. Якщо політика - це шахи, то визнання паспортів ДНР і ЛНР - це сякання на дошку. Ну, як то кажуть, теж хід. І росіяни, треба сказати, що це дуже люблять. Тому ніжність до В.В., ймовірно, посилиться, тільки завдяки цьому своєрідному ходу. Але ось я зайвий раз хочу застерегти... від ейфорії з цього приводу і з приводу ніжності", - сказав він в ефірі радіостанції.
Він нагадав про колишнього російського патріота  Дениса Вороненкова, який втік в Україну і отримав українське громадянство.
"Ось цей розрахунок на цю ніжність, адже дивіться, у нас же з'явився чудовий препарат, у нас з'явився препарат під назвою Вороненков, так? Чим Вороненков прекрасний? Тим, що він абсолютне середнє арифметичне. Він - це ті самі 88%, тому що цей Вороненков збирався розтрощити покемонів і вигнати їх з російського життя, цей Вороненков заливався слізьми при звуках гімну і голосніше за всіх кричав «Крим наш!», - зазначив журналіст.
Він також згадав і російського письменника Захара Прілєпіна, який вступив в ряди бойовиків ДНР.
"Але при цьому, ви бачите, що у нас як би Росія - все-таки чарівна країна, незвичайна країна саме за багатством палітри і багатством того, що відбувається. Ось та ж сама витівка Прілепіна, так? Тому що прийнято цю витівку позиціонувати як щось дуже гарне і героїчне, насправді можна просто це позначити словами, що Захар пішов в банду, так? Тому що за всіма параметрами законів Російської Федерації ті утворення, які зараз існують в Україні на південному сході, підходять під визначення тільки банди. І не випадково він приєднався до сопла, до Іржавого, до Мотороли - ось ця ось блатна тематика... ", - заявив Невзоров.

Читайте також: Письменник-бойовик Прілєпін викликав бурю в мережі заявою про "паспорти ДНР"
"Мені Прілєпін жахливо симпатичний, по-перше, своєю дурістю, своєю милою недорікуватістю, тим, як він зараз намагається говорити на людях, тим, як він болісно потіє всією лисиною на якихось публічних заходах. Тут я, до речі, навіть не знаю, що йому порадити. Ну, ймовірно, єдиний вихід - тільки прив'язувати на голову підгузник великої місткості, щоб це не такі були помітні випоти. Це, може бути, на якийсь час вирішить проблему. Або він перестане рано чи пізно хвилюватися", - додав він.
Журналіст також пройшовся по фільму про бойовиків на Донбасі, який збирається зняти російський режисер Володимир Бортко.
"У нас же ще чарівна історія, трошки запізнілий з лакейством Бортко вирішив зняти все-таки фільм і почав проби для фільму про Лугандон, про ДНР і ЛНР, причому, саме пікантне в цій справі, що, здається, на роль Захарченко запрошений артист Панін. Не дають Бортко спокою собачки чомусь. А артист Панін, для того щоб посилити скандал, він вирішив відмитися в громадській думці, і ту саму собаку відвів до ветеринара - подивіться...", - сказав Невзоров.
Як повідомляв ONLINE.UA,  депутат Держдуми Росії Йосип Кобзон став посміховиськом в мережі після своєї незграбної брехні про відсутність у нього "паспорта" бойовиків так званої ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?