Гончаренко дав новий коментар про своє викрадення: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончаренко дав новий коментар про своє викрадення: з'явилося відео

Гончаренко дав новий коментар про своє викрадення: з'явилося відео
Джерело:  Думська

Народний депутат Олексій Гончаренко розповів нові подробиці про  викрадення, яке готував депутат Лиманської райради від "Опозиційного блоку" Олександр Кушнарьов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Думську.
Гончаренко розповів, що СБУ попередила його про злочин, що готується кілька тижнів тому, а про те, що викрадення буде 23 лютого, йому повідомили напередодні ввечері.
"Сам злочин призначили на 23 лютого - для них це сакральна дата. Уявіть тих людей, які готові катувати, ламати. У них була бурхлива фантазія. Вчора СБУ дала команду, щоб я повертався з Києва до Одеси. Під ранок повернувся. З'явився в декількох місцях, потім було інсценоване моє викрадення», - розповів депутат.
Читайте також: Викрадення Гончаренко: з'явилося важливе відео
За його словами, зловмисників було троє. Нардеп додав, що його роль виконував чоловік схожої комплекції, і на опублікованих СБУ знімках з мішком на голові - співробітник служби безпеки, схожий на Гончаренко. Саме ці фотографії показували замовнику - нібито, звітуючи про виконане завдання.
Як розповів політик, виконавців затримали на гарячому: один з них наближався до псевдо-Гончаренко разом з кислотою. Депутат вважає, що метою злочинців було залякати його. Він також нагадав, що це вже третя спроба замаху на його життя. Перша була в 2014 році, друга - в квітні 2015.
«Втретє вже звикаєш. Я певною мірою навіть пишаюся. Але це значить, що ми мали рацію в 2014 році, і ми на правильному шляху. Мене не злякати. Але дуже б хотілося, щоб це був останній випадок», - підкреслив Гончаренко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  народний депутат Олексій Гончаренко розповів, що його викрадення було інсценовано і було частиною спецоперації СБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?