Війна на Донбасі: стало відомо про нову втрату
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: стало відомо про нову втрату

Війна на Донбасі: стало відомо про нову втрату

У четвер, 23 лютого, в лікарні Дніпра від отриманого в бою біля Водяного Донецької області важкого поранення помер командир десантно-штурмового взводу лейтенант Микола Гуцаленко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook 79 десантно штурмової бригади Миколаїв.
"Сьогодні, 23 лютого 2017, в м Дніпро, в обласній клінічній лікарні ім. Мечникова від отриманого важкого поранення помер командир десантно-штурмового взводу лейтенант Микола Гуцаленко", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: На Донбасі трагічно загинув український прикордонник: опубліковані подробиці
Відзначається, що військовослужбовець отримав важке поранення при виконанні бойового завдання на позиціях у н.п. Водяне Донецької області 21 лютого. Лікарі дві доби боролися за життя бійця.
Військовий був родом з м. Первомайськ Миколаївської області. У грудні йому виповнилося 25 років.
Як повідомляв ONLINE.UA,  український військовослужбовець, поранений в результаті обстрілу бойовиками так званої ДНР селища Зайцеве 16 лютого, помер у військовому госпіталі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?