Новий кліп Alloise на пісню "Мольфар": яскраві відео і пісня
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий кліп Alloise на пісню "Мольфар": яскраві відео і пісня

Новий кліп Alloise на пісню "Мольфар": яскраві відео і пісня
Джерело:  online.ua

Українська співачка Alloise представила новий кліп на пісню "Мольфар"  feat. KDT, написану на вірші Василя Мольфара.
Новий твір, який ONLINE.UA представляє читачам, занурює слухача в глибину його серця, щоб розпізнати усвідомлене і несвідоме, реальне і надумане, які протистоять одне одному як світло і темрява, добро і зло.
Кожен з нас може повернутися через своє серце до першоджерела і жити в радості і любові. Одне з них - світле, створене з любов'ю, з якого приходить все живе - радість, щастя, сміх, і друге - в якому страждаємо в переживаннях і думках. Люди, проживаючи життя в своїй уяві, занурюються в несвідомий сон, спотворюючи власну реальність, тоді як страхи лякають і не дають їм бути самими собою, пояснюють творці пісні і кліпу.
Пісня "Мольфар" написана на вірші Василя Мольфара, музику написала Alloise.



Режисером відеороботи став відомий український кліпмейкер Кадім Тарасов, який показав у відео той несвідомий вимір, в який занурюються втрачені серця. Одночасно складна і лаконічна хореографічна постановка KOZAR Dance Theatre під керівництвом Василя Козаря, створена на магічних колах динамічного манежу Ігоря Тиновського, візуалізує шлях кожного з нас з несвідомого потойбічного. Усвідомлення власних емоційних переживань і їх відділення від самих себе дозволяють танцівникам звільнитися від пут, породжених уявою розуму, і повернутися до першоджерела, розповіли автори твору.


"Мольфар" - не перший вірш, що став музикою.

До Дня Незалежності України Alloise представила кліп "Зірочко"

, який вразив щирими образами співачки в містичних Карпатських горах, а трохи пізніше слухачі були оповиті музичним

теплом композицій "Родина"

і

"Мамо"

в ефірах українських радіостанцій.


Нагадаємо, незабаром Alloise планує презентувати свій перший україномовний альбом

на вірші Василя Мольфара.


Кадри з кліпу "Мольфар"





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?