Співак-путінець закликав бойкотувати Євробачення в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співак-путінець закликав бойкотувати Євробачення в Україні

Співак-путінець закликав бойкотувати Євробачення в Україні
Джерело:  kp.ru

Російський співак Олег Газманов, який підтримав дії президента РФ Володимира Путіна в Криму і на Донбасі закликав бойкотувати Євробачення у Києві і зробити окремий конкурс для країн СНД.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольську правду".
"Організатори конкурсу прогнулися під Україну, виконуючи її умови - нашим артистам забороняють в'їжджати в країну, де проводять конкурс. Я вважаю, це геноцид наших артистів. Я-то не збираюся їхати на Євробачення, але сам факт того, що сотні наших артистів оголошені нев'їзними в Україну, це нонсенс", - заявив він.
Газманов відзначив, що варто публічно бойкотувати Євробачення.
Читайте також: Російський співак-фанат Путіна відпочиває у "загниваючій" Європі: в соцмережах регочуть
"Я вважаю, нам треба публічно відмовитися від Євробачення. Воно нічого нам не дає - ніяких переваг у житті, у розвитку культури. Тому треба публічно грюкнути дверима: "Хлопці, досить!". Треба зробити свій міжнародний конкурс - для зони СНД. Я б так вчинив. Треба наступати і всюди говорити: "Так, пережило себе Євробачення". А як інакше, коли вони творять такі речі? Народ голосує рублем, за смс глядачі Європи платять своїми євро. І якщо нашому артисту в якійсь країні народ ставить 10 балів, а журі дає нуль - як це назвати? Що це за конкурс такий?" - сказав він.
"Потрібно в усіх західних і наших ЗМІ розкрити сутність цього конкурсу. Він уже давним-давно політичний. Зараз добра нагода. Треба просто сказати, що ми не поїдемо, бо не хочемо терпіти різного роду провокації і думати, що там буде з нашими хлопцями , які туди поїдуть", - підсумував Газманов.
Олег Газманов знаходиться у "чорному списку" російських артистів, які підтримали позицію президента Росії Володимира Путіна щодо агресії в Криму.
Нагадаємо, Євробачення цього року пройде у Києві з 9 по 13 травня.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  відомий російський співак Філіп Кіркоров закликав РФ відмовитися від участі в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?