"Здача" Криму Росії: скандальний нардеп повідомив деталі зустрічі з радником Трампа
Категорія
Події
Дата публікації

"Здача" Криму Росії: скандальний нардеп повідомив деталі зустрічі з радником Трампа

"Здача" Криму Росії: скандальний нардеп повідомив деталі зустрічі з радником Трампа

Народний депутат Андрій Артеменко, який запропонував скандальний "план оренди Криму Росією" в рамках врегулювання конфлікту з РФ на Донбасі, розповів про допит, що відбувся в Генеральній прокуратурі України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.

Читайте також: "Здача" Криму Росії: автор плану не заспокоївся і хоче уваги Порошенка і Трампа
Зокрема, Артеменко надав подробиці своєї зустрічі з тодішнім радником президента США Майклом Флінном, якому він презентував свій "план".
"Я давав всі свідчення в якості свідка, роз'яснив, де відбулася ця зустріч - це було в готелі на Манхеттені в Нью Йорку - які ініціативи ми обговорювали", - розповів скандальний нардеп.
За словами нардепа, його "план" є альтернативою Мінським угодам і міг би стати основою для переговорів (наприклад, в Женеві, зазначив Артеменко) з країнами-підписантами Будапештського меморандуму.
Раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про відкриття проти нардепа Артеменка кримінального провадження за фактом державної зради.
Також Артеменко заявив, що, за його інформацією, йому може бути заборонений виїзд за кордон, тоді як він збирається "разом з друзями та помічниками відправитися в США для презентації плану".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Андрій Артеменко заявив, що передав колишньому раднику президента США з національної безпеки і оборони Майклу Флінну план, який передбачає проведення референдуму про передачу окупованого Криму в оренду Росії строком на 50-100 років.
 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?