Легендарна Харлан розповіла, як ONLINE.UA допоміг побудувати фехтувальний зал в Миколаєві
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарна Харлан розповіла, як ONLINE.UA допоміг побудувати фехтувальний зал в Миколаєві

Легендарна Харлан розповіла, як ONLINE.UA допоміг побудувати фехтувальний зал в Миколаєві
Джерело:  online.ua

Легендарна українська спортсменка, олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан подякувала ONLINE.UA за інформаційну участь у відкритті сучасного залу для занять професійним фехтуванням в Миколаєві.
Справа в тому, що в жовтні Харлан в інтерв'ю ONLINE.UA розповіла, що влада вже 4 роки не може побудувати в Миколаєві зал для фехтування.
Минуло всього три місяці і у Миколаївській спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву відкрито новий сучасний зал для фехтування.
"Я думаю, що без ONLINE.UA і не обійшлося, якщо чесно. Ми з вами спілкувалися і буквально через три місяці відкрили цей зал. Сам президент був, губернатор, мер. Все змінилося за три місяці і все-таки було можливо так швидко побудувати цей зал. Я не розумію, чому так довго це тягнули. Конструкція, насправді, не така й складна і займає не так багато часу для роботи. Це досить швидко. Просто мала прийти та людина, яка заправляла б цим і сказала, що це потрібно робити зараз, а не через три роки", - розповіла Харлан ONLINE.UA.
Спортсменка відзначила, що новий зал відповідає всім сучасним вимогам.

Читайте: Знаменита чемпіонка розповіла, за якої умови може виїхати з України

Також в інтерв'ю ONLINE.UA Харлан розповіла про відновлення після операції і поділилася планами на майбутнє.
Інтерв'ю з Ольгою Харлан читайте найближчими днями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?