Савченко обурила мережу своїм відео на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко обурила мережу своїм відео на Донбасі

Савченко обурила мережу своїм відео на Донбасі
Джерело:  online.ua

Нардеп України Надія Савченко, перебуваючи на окупованій території Донбасу, розповіла про цілі візиту, чим викликала суперечки в соцмережах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Читайте також: Поїздка Савченко на Донбас: з'явилася дуже скандальна деталь


"Я перебуваю на окупованій території України з єдиною метою - витягнути наших полонених. Я прошу українців і світову спільноту підтримати українців так само, як підтримували мене, коли я перебувала у в'язниці Кремля. Я закликаю лідерів Нормандського формату здійснити обмін "всіх на всіх", який був ними підтверджений", - заявила Савченко.



При цьому, "уповноважена з прав людини" угруповання ДНР Дар'я Морозова прокоментувала її заяви: "Про умови утримання вона нічого не сказала, намагалася хлопцям вселити надію, що вони скоро будуть на свободі. Але, на жаль, коли хлопці адресували їй питання: "Коли?", вона на нього відповісти не змогла. Головне, щоб це відвідування Надії не стало їхньою останньою надією".



Інші користувачі мережі також відреагували на слова нардепа України. "Сьогодні репортерів "Росія 1" відкликали з наших позицій, де вони знімали матеріал про загострення, через прибуття Савченко в Донецьк. Що вам сказати з приводу цього "явища"? Все більш і більш чудно. Х його з, що там за вихори ворожі віють над нами... Скоро Савченко і паспорт ДНР видамо", - написав опальний ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Ходаковський.




46PresidentOfUSA: "Бруд про Савченко ллється з обох сторін. Але ж одна зі сторін не має рації, чи не так?".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо про відвідування нардепом Надією Савченко колонії для військовополонених в Макіївці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?