Відео з лестощами на адресу Путіна: з'явилася несподівана версія
Категорія
Світ
Дата публікації

Відео з лестощами на адресу Путіна: з'явилася несподівана версія

Відео з лестощами на адресу Путіна: з'явилася несподівана версія

Неприховані лестощі на адресу президента Росії Володимира Путіна під час концерту відтвореного ансамблю імені Олександрова

 отримали несподівані пояснення в мережі.


Про це розповів російський блогер Павло Пряніков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
Нагадаємо, що під час концерту дівчинка, виступаючи зі сцени, продекламувала: "А я, будь хоч дідом похилих років, реально, за життя, по суті — німецький би вивчив тільки за те, що їм розмовляв Путін".
Пряніков пригадав у цьому зв'язку "зауваження якогось американського політолога, що Путін - це остзейских німець XIX століття".


Читайте також: У Путіна спробували похвалити його: мережа відповіла жартами і гнівом

"І в цьому сенсі його правління — це і справді повернення до скріпленням, до німців, які тут правили двісті років", — написав він.



Зазначимо, що остзейскими німцями називали етнічну меншість, яка з XII століття проживала на східному узбережжі Балтійського моря, на території сучасних Естонії, Латвії і Литви.
Варто додати, що в коментарях до цього повідомлення пригадали  спорудження копії Рейхстагу в парку під Москвою, про яку розповідав глава Міноборони РФ Сергій Шойгу.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі висміяли відвідини Володимиром Путіним концерту відтвореного ансамблю Олександрова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?