Бойовики "пнули" Савченко щодо її заяв на Донбасі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики "пнули" Савченко щодо її заяв на Донбасі: з'явилося відео

Бойовики "пнули" Савченко щодо її заяв на Донбасі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Представник так званої ДНР, "омбудсмен" бойовиків Дарина Морозова, заявила про неприйнятність пропозицій народного депутата України Надії Савченко з приводу обміну полоненими.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане користувачем Twitter-аккаунта NecroMancer.
Нагадаємо, 24 лютого  Савченко відправилась на окуповані території Донбасу і побувала в колонії Макіївки, де утримуються українські бранці бойовиків.

"Ті пропозиції, які Надія озвучувала в інтернет, ЗМІ, вони неприйнятні для нас, бо Україна подає близько 250 осіб. Ні, у нас зараз офіційно заявлено з Донецька 475 осіб", - заявила Морозова.


Також вона додала, що всі ці люди – "офіційно підтверджені українською стороною".


Нагадаємо, раніше в мережі  з'явилося відео, на якому Савченко пояснює мету своєї подорожі на Донбас, а також закликає учасників переговорів у "нормандському форматі" обміняти полонених у форматі "всіх на всіх".



Заяви Морозової викликали нерозуміння в мережі.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Надія Савченко поїхала на окупований Донбас і 24 лютого, разом із головою організації "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном провідала українських бранців ДНР.


Пізніше в мережі пояснили поїздку Савченко в ДНР спробою Кремля домогтися легітимації бойовиків і змусити Київ піти на прямі переговори з ними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?