Ми не раби: з'явилися фото і відео нових протестів проти Лукашенка в Білорусі
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми не раби: з'явилися фото і відео нових протестів проти Лукашенка в Білорусі

Ми не раби: з'явилися фото і відео нових протестів проти Лукашенка в Білорусі
Джерело:  online.ua

Одразу в декількох містах Білорусі 26 лютого пройшли масові акції, які стали продовженням протестів, що пройшли 17-19 лютого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Білоруський партизан".
Читайте також: Порошенко розповів про обіцянки Лукашенка щодо Росії: опубліковано відео
Повідомляється, що акції проходять у Вітебську, Бобруйську, Бресті та Барановичах. Самими популярними гаслами були "Баста!" і "Ні декрету номер три! Лукашенко, йди!".
За інформацією видання на вулиці вийшло в різних місцях від кілька сот до 2000 людей, які брали участь в акціях у Вітебську.
"Протест у Вітебську розпочався на площі Перемоги під час офіційного заходу - Масляної. Організація акції відбувається толокою і виключно через соціальні мережі. Збори у Вітебську абсолютно стихійне, організації ніякої. Але людей зібралося солідну кількість - більше двох тисяч чоловік. Після мітингу на площі люди маршем пішли по місту. По дорозі до них приєднувалися інші вітебляни", - йдеться в повідомленні видання.


Як повідомляв ONLINE.UA, масова акція пройшла 17 лютого в центрі Мінська: люди вийшли на вулиці страйкувати проти ухвалення так званого закону "про дармоїдство". Ті протести були підтримані через два дні в Гомелі, Могильові, Вітебську та Бресті.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?