Екс-ФСБшник, котрий воював за Україну, зробив зізнання щодо його друзів на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Екс-ФСБшник, котрий воював за Україну, зробив зізнання щодо його друзів на Донбасі

Екс-ФСБшник, котрий воював за Україну, зробив зізнання щодо його друзів на Донбасі
Джерело:  online.ua

Колишній співробітник російської ФСБ Ілля Богданов, який у 2014 році перейшов воювати на бік України, згадав про своїх колишніх друзів, які поїхали до бойовиків ДНР-ЛНР.
Про це він розповів в інтерв'ю інтернет-шоу "Double Ять" на ONLINE.UA.
"Ті друзі, які поїхали в "Лугандон" (на окупований Донбас, — ONLINE.UA), я з ними взагалі не можу спілкуватися. Надсилають мені фото людей і пишуть, що розстріляють їх. Я запитую: чому, а вони мені кажуть, що вони не православні, адже імперію треба повертати..." – пригадав він.
Інший випадок, який згадав Богданов, стосувався джипа спостерігачів ОБСЄ, який відібрали, "тому що там були англійські літери написані".
Читайте також: Колишній ФСБшник, котрий воював за Україну, дав прогноз щодо Третьої світової
"Я згадую розмови з моїми соратниками, які поїхали в "Лугандонию". Ми — покоління, якому найбільше не пощастило, — хтось воював в Афганістані, їздив у Придністров'я, Югославію, у когось був розвал СРСР, а ми — невдахи, у нас нічого історичного немає..." — резюмував він.




Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Моє викрадення організували люди з оточення Путіна - Илля Богданов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?