У Росії сталася дивна НП з адвокатом сім'ї Магнітського: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії сталася дивна НП з адвокатом сім'ї Магнітського: з'явилося відео

У Росії сталася дивна НП з адвокатом сім'ї Магнітського: з'явилося відео

Правозахисник Микола Горохов, який представляє інтереси сім'ї юриста Сергія Магнітського, який помер в 2009 році, при дивних обставинах впав з висоти в Підмосков'ї і був госпіталізований.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.


Близько 15-ї години 21 березня в приватному будинку в підмосковному Троїцьку 49-річний Горохів разом з робітниками намагався підняти ванну в мансарду будинку, коли випав з вікна.


Читайте також: Великобританія завдала потужного удару по Кремлю: прийнятий важливий закон


В результаті події адвокат отримав множинні переломи і удари, і в дуже важкому стані був доставлений вертольотом в реанімацію Боткінської лікарні в Москві.


"Звичайно, все може бути. І нещасний випадок, і щось інше... У нас дуже багато питань щодо скоєного, на які ми не можемо отримати відповіді. Лебідка розрахована на дуже велику вагу - кілька тонн, набагато більше, ніж сама ванна. чому ця лебідка обірвалася - незрозуміло. І як впав Микола - теж питання", - прокоментували інцидент в Hermitage Capital.


Попередньою версією того, що трапилося, назвали порушення правил техніки безпеки. У мережі з'явилося відео з місця інциденту:



Нагадаємо, юрист фонду Hermitage Capital Сергій Магнітський розкрив корупційні схеми, в яких фігурували співробітники МВС, після чого був заарештований в 2008 році, і в 2009 році помер в московському СІЗО. Офіційною версією смерті назвали гостру серцеву недостатність.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в грудні в США вступив в силу "Глобальний акт про права людини імені Магнітського" в рамках законопроекту про оборонну політику і бюджет США на 2017 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?