Наруга над портретами героїв АТО в Харкові: з'явилося відео моменту
Категорія
Події
Дата публікації

Наруга над портретами героїв АТО в Харкові: з'явилося відео моменту

Наруга над портретами героїв АТО в Харкові: з'явилося відео моменту
Джерело:  NR

У мережі з'явилося відео акту вандалізму на площі Свободи в Харкові, в результаті якого невідомі порвали банер пам'яті героям АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео YouTube.
Читайте також: У Києві поглумилися над пам'ятником бійцям АТО: опубліковані фото
Ролик змонтований з кадрів c декількох камер спостереження.
Як видно на записах, троє молодих людей пройшли через парк Шевченка на площу Свободи, зірвали банер, після чого попрямували в кафе "Буфет" на проспекті Незалежності (саме там камера зафіксувала їх обличчя).


У мережі вже навіть називають імена можливих фігурантів - це 24-річні Денис П. та Євген Б. По фото молодих людей в соцмережах видно, що напередодні події вони якраз випивали в одному із закладів в районі Оперного театру Харкова. Повідомляється, що цю інформацію перевіряють у поліції.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео моменту пограбування інкасаторського автомобіля приватної охоронної фірми, яке відбулося в Києві 20 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?