Стрілянина в центрі Лондона: з'явилися відео та нові подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Стрілянина в центрі Лондона: з'явилися відео та нові подробиці

Стрілянина в центрі Лондона: з'явилися відео та нові подробиці
Джерело:  Meduza

Стали відомі нові подробиці нападу зі стріляниною біля будівлі парламенту Великобританії в Лондоні: як з'ясувалося, зловмисник збив машиною кілька людей на мосту і з ножем в руках спробував прорватися на територію Палати громад, але був застрелений.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу.
Як стало відомо, нападник був застрелений поліцейськими після того, як він поранив ножем одного з правоохоронців.
Одразу після інциденту парламент був закритий, і за кілька хвилин з його будівлі вийшла прем'єр-міністр країни Тереза ​​Мей в оточенні охоронців.

Читайте також:   У Лондоні влаштували пікет біля будинку Ахметова: з'явилися фото і відео
"Трохи сюрреалістична обстановка зараз тут", - розповів один з депутатів Палати громад Ендрю Брідж в ефірі Sky News.
Тим часом будівля парламенту оперативно була оточена поліцейським кордоном.


Також стало відомо, що Скотленд-Ярд почав розслідування кримінальної справи про теракт і передав його своєму Антитерористичному підрозділу.


Парламентський кореспондент Daily Mail Квентін Леттс розповів про момент нападу.
За його словами, на територію парламенту намагався проникнути чоловік в чорному одязі, який напав на поліцейського, розмахуючи незрозумілим предметом.


"Я бачив, як міцно збитий чоловік в чорному одязі пройшов через ворота у двір прямо під Бін-Беном. У нього в руці був якийсь предмет, він виглядав як якась палиця. Йому протистояли пара поліцейських в жовтих жилетах. Потім один з поліцейських в жовтих жилетах впав, а ми побачили, як чоловік у чорному одязі почав махати рукою - так, як ніби він намагався вдарити його ножем. Коли нападник побіг до входу, двоє по-звичайному одягнених чоловіків з пістолетами окликнули його, як ніби зробивши йому попередження. Він не звернув на це уваги, і тоді вони вистрілили два або три рази, і він впав", - розповів журналіст.
Очевидці розповіли, що нападником був чоловік азіатської зовнішності у віці близько 40 років. В руках у зловмисника був ніж довжиною близько 20 см.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що в результаті нападу біля будівлі парламенту в Лондоні поранення отримали не менше десяти осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?