У Балаклії продовжують вибухати снаряди: з'явилися нові фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Балаклії продовжують вибухати снаряди: з'явилися нові фото і відео

У Балаклії продовжують вибухати снаряди: з'явилися нові фото і відео
Джерело:  dsns.gov.ua

У  Балаклії Харківської області, де минулої ночі загорівся найбільший в Україні склад боєприпасів, продовжують відбуватися вибухи.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Державну службу України з надзвичайних ситуацій.


На даний момент з населеного пункту евакуйовано вже близько 20 тис осіб, і рятувальники продовжують робити евакуаційні заходи.


Читайте також: Точно диверсія? Мережа кипить через Балаклею, з'явилися нові драматичні відео і фото


Робота всіх потенційно-небезпечних об'єктів припинена, тимчасово припинено рух автотранспорту і потягів через станцію Балаклія, заборонено використовувати повітряний простір в радіусі 40 км від місця події.


Співробітники правоохоронних органів патрулюють вулиці для охорони житла на вулицях після евакуації. Внаслідок надзвичайної ситуації постраждала жінка, яку госпіталізували до Харкова.


За даними прес-служби Міноборони, інтенсивність вибухів значно зменшилася, почалося розмінування.


"На місце події прибули сили інженерно-саперних підрозділів Збройних сил України. Зараз вони почали розмінування території, прилеглої до майданчиків з озброєнням, і знаходяться в готовності до розмінування території складів", - йдеться в повідомленні.


У мережі з'явилися фото і відео з Балаклії:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент Петро Порошенко звернувся до НАТО з проханням допомоги в розмінуванні боєприпасів в Балаклії.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?