Трамп у ролі далекобійника став хітом соцмереж: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп у ролі далекобійника став хітом соцмереж: з'явилося відео

Трамп у ролі далекобійника став хітом соцмереж: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп посидів за кермом фури, при цьому його поведінка в ролі далекобійника викликала бурхливе обговорення в мережі.
За кермо вантажного авто він сів у ході зустрічі з членами Американської асоціації вантажоперевезень, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.
Читайте також: Трамп насмішив "рок-хітом" в своєму лімузині: з'явилося відео
На відео зображено, як Трамп, сівши у фуру, увійшов у роль досвідченого далекобійника, почавши тиснути на клаксон і робити вигляд, що керує авто:


У мережі з гумором сприйняли поведінку Трампа за кермом вантажівки. "Вони дозволили моєму дорослому сину управляти шкільним автобусом сьогодні!", "Та я не хочу прибирати!", "Сьогодні Дональд Трамп почав водити як дорослий хлопчик", - прокоментували фото президента США американці і представили яскраву фотожабу:




Кудай Q також написав: "Уявляю які він кори мочив коли у Білий дім перебрався))".


Павло Гутников додав: "Це він ще до винищувачів не дістався)".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  хітом у мережі стало рукостискання Дональда Трампа і прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?