Главі окупаційної "влади" Криму нагадали, як він не хотів у Росію: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Главі окупаційної "влади" Криму нагадали, як він не хотів у Росію: з'явилося відео

Главі окупаційної "влади" Криму нагадали, як він не хотів у Росію: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Главі окупаційної "влади" анексованого росіянами Криму Сергію Аксьонову нагадали про те, як в 2012 році в ефірі кримського телеканалу ATR він висловлювався проти приєднання українського півострова до Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на журналіста Романа Цимбалюка.
Читайте такожА чи не ввести в Росії монархію: гуморист розвеселив "відповіддю Путіна"
"На злобу дня. Зрадників ніде не люблять. Кремль по Криму вдає, що можливі винятки. Поки робить, замінюючи керівні посади кадрами з РФ. Аксьонов в 2012 році - за два роки до захоплення півострова - розповідає, що час для "приєднання вже" минув. Розповідає про українське громадянство і український паспорт. Швидко його змінила російська армія. Проблема в тому, що в разі висадки марсіан або турків або українців на півострові він перший зрадить. Ця людина робить це професійно", - написав Цимбалюк і виклав епізод виступу Аксьонова.


"Час для цього процесу вже минув. Сьогодні ми живемо в Україні. У мене український паспорт, українське громадянство, тому обговорювати всі проблеми необхідно тільки в світлі дружніх відносин між братніми державами", - заявив Аксьонов на питання про те, як він ставиться до ідеї приєднання Криму до РФ.


Відео викликало бурхливе обговорення в мережі.
Валя Герасимова: Не люблять, але використовують вміло і з задоволенням. А любов то таке...
Vitaliy Loyevskyy Зрадив один раз --- зрадить і двічі!!! Гоблін, скоріше за все, теж в проекті по утилізації, інакше як пояснити його вилизування очка фюрера минулого тижня? І воздасться йому по заслугах його. Амінь...
Sergey Novozhenin Вони професійні патріоти влади. Будь-якої.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Сергій Аксьонов повідомив, що його слова про повернення монархії в Росії зрозуміли неправильно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?