Житель окупованого Донецька привітав СБУ зі святом: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Житель окупованого Донецька привітав СБУ зі святом: опубліковано відео

Житель окупованого Донецька привітав СБУ зі святом: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

В день створення Служби безпеки України із святом спецслужбу привітав житель окупованого Донецька, який розповів, як городяни втомилися від свавілля бойовиків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик "5 каналу", опублікований на youtube.
На ролику зображений чоловік в балаклаві і бейсболці, який тримає в руках банер з написом "Вітаємо з 25-ю роковинами створення", а також із зображенням символу СБУ.
У своєму зверненні донеччанин запевнив співробітників спецслужби, що "російсько-окупаційні війська і їхні провідники постійно відчувають вашу присутність на окупованій території і перебувають в очікуванні неминучого покарання".
Читайте також: Бойовики ДНР спростували обстріл "штабу": в мережі сміються навіть сепаратисти
"Більшість громадян України, опинившись не по своїй волі на території маріонеткових "республік", давно втомилися від свавілля, бардаку, корупції, репресій "російського світу". Ми не можемо виступити відкрито, тут за інакомислення вбивають, але ми щиро віримо, сподіваємося і чекаємо якнайшвидшого звільнення від терористів", - заявив чоловік.
На завершення він запевнив, що українські силовики можуть розраховувати на допомогу і підтримку українських патріотів в Донецьку.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Донецьку була обстріляна будівля так званого "міністерства оборони" бойовиків ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?