У Білорусі затримано озброєні люди з прапором України: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Білорусі затримано озброєні люди з прапором України: з'явилися фото і відео

У Білорусі затримано озброєні люди з прапором України: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У Білорусі затримали двох громадян Росії, в автомобілі яких знаходилась зброя і прапор України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство "Белта".
Читайте також: Як схоже на Майдан: фото та відео з масових акцій у Білорусі вразили мережу
Інцидент стався в селищі Жуково поблизу Могильова. Повідомляється, що автомобіль "Лада Гранта" був зупинений співробітниками місцевої поліції. У ньому знаходилося двоє жителів російського Брянська 1992 року народження.
В їх автомобілі було виявлено прапор України, а також цілий арсенал: два пневматичних пістолета, два сигнально-шумових пістолета, дві носимі радіостанції, електричний ліхтар з електрошокером "Блискавка", п'ять полімерних ємностей з металевими елементами калібру 4,5 мм для пневматичної зброї, газовий балон для газової зброї, 12 патронів калібру 5,6 мм до сигнально-шумовому зброї, прогумовану металеву палицю з шипами.
Також правоохоронці виявили в авто світловідбивний жилет ДПС, жезл, куртку з розпізнавальними знаками "МНС РФ", три шапочки з прорізами для очей "балаклава", два комплекти захисного екіпірування мотоцикліста.
Затримані заявили, що прямували на екскурсію в Брест.


Як повідомляв ONLINE.UA, 25 березня під час акцій, приурочених до Дня Свободи Білорусі в Мінську було затримано більше 700 осіб, яких доставили в різні відділення поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?