В Чечні українському нардепу пригрозили смертю: політик відповів різко
Категорія
Події
Дата публікації

В Чечні українському нардепу пригрозили смертю: політик відповів різко

В Чечні українському нардепу пригрозили смертю: політик відповів різко
Джерело:  Instagram

У Чечні пригрозили смертю народному депутату України від Радикальної партії Ігорю Мосійчуку за його заклики до підтримки чеченських повстанців.
Погрози на адресу українця висловив голова парламенту Чечні Магомед Даудов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Instagram.
"Якщо пан Мосійчук хоче організувати "військовий похід" проти Росії і Чечні, то ми зустрінемо його з почестями". Двох "добровольців" з такої "української братви", які воювали на стороні терористів, Клыха і Карпюка, ми вже запроторили на тривалі терміни", – написав він.
Читайте також: "Нам вдалося виграти": Мосійчук розповів про перший бій на Донбасі
При цьому він додав, що в Чечні знайдуть "теплі місця і для Мосійчука з його дружками".
"Ну, а в особливих випадках, якщо вони проявлять відому "наполегливість", у нас і цинковий поїзд передбачено. Безкоштовно відправимо, з оркестром", - розповів Даудов.
У свою чергу, Ігор Мосійчук після цих погроз заявив, що не став посилювати свою охорону, але зробить це в разі необхідності.
"Я поки що перебуваю в робочій поїздці по Україні, охорони в мене ніякої немає, якщо буде загроза, може бути, вона (охорона - Ред.) буде. Якщо не буде, то не буде", - розповів він у коментарі 112.ua.
При цьому депутат зазначив, що у нього "є багато друзів, справжніх чеченських патріотів, які воюють на боці України, в тому числі моя помічниця Аміна Окуєва, у мене є друзі-чеченці на території Ічкерії".
"Ми знаємо кожен реальний крок, коли ці собаки не просто в Інстаграмі пишуть, коли вони якісь дії будуть замислюватися, ми будемо знати", - резюмував Мосійчук.
Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA Ігор Мосійчук пояснив, чому Україна повинна надавати допомогу чеченським повстанцям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?