Чого б це? Глава НАЗК різко відповіла Гройсману, з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Чого б це? Глава НАЗК різко відповіла Гройсману, з'явилося відео

Чого б це? Глава НАЗК різко відповіла Гройсману, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Глава Національного агентства з протидії корупції Наталія Корчак заявила, що не має наміру йти у відставку через критику прем'єр-міністра Володимира Гройсмана у зв'язку зі збоями в системі e-декларацій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "112 Україна".
Читайте також: Знущання і національна ганьба: через сайт е-декларацій розгорається потужний скандал
"Не піду я у відставку, чому я повинна йти у відставку? Це не питання грошей, позаяк ці нерви, які витрачені на цю систему, вони не варті цих грошей. Ці гроші - це те, що перераховується в межах тих коштів, які вказані в законі. питання не в цьому, питання в іншому, є просто небажання, щоб наш орган працював", - заявила Корчак.
За її словами, модернізація системи відбудеться після чергової хвилі заповнення декларацій.
"Немає у мене впливу, зрозумійте! Я відокремлена від ресурсу. Не у нас комп'ютери, не ми забезпечуємо програмний супровід продукції. Ми кілька разів поверталися, коли обговорювали, ми готувалися до цього декларування, ми різні варіанти розглядали. Ми не можемо нічого іншого після того, як декларування завершиться, ми проведемо модернізацію. Нам виставили великі рахунки, скільки ми повинні витратити на модернізацію", - зазначила вона.


Нагадаємо, Володимир Гройсман закликав Корчак і інших членів НАЗК піти у відставку через те, що агентство не змогло організувати процес подачі е-декларацій, незважаючи на те, що фінансується в повному обсязі.
Як повідомляв ONLINE.UA, Національному агентстві з протидії корупції заявили про намір перевірити декларації президента України Петра Порошенка, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, а також всіх членів Кабінету міністрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?