Дружина китайського футболіста зажадала жорстоко покарати чоловіка за зраду
Категорія
Спорт
Дата публікації

Дружина китайського футболіста зажадала жорстоко покарати чоловіка за зраду

Дружина китайського футболіста зажадала жорстоко покарати чоловіка за зраду
Джерело:  online.ua

Захисник збірної Китаю Цзян Чжипен потрапив в неприємну ситуацію. Його дружина зажадала виключити футболіста з національної збірної через подружню зраду.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал Goal.com.
Чжан Чжиюе заявила, що Чжипен не гідний грати за збірну, оскільки неодноразово їй зраджував.
"Я підтримувала його, коли він ще був бідняком, і моя мама ставилася до нього як до власного сина. А він три з половиною роки з чотирьох років шлюбу спав з іншими жінками і зараз намагається звести мене в могилу, незважаючи на наші тривалі стосунки", - заявляє Чжан Чжиюе.

Читайте: У Китаї мають намір зупинити футбольне божевілля
Дружина захисника клубу "Гуанчжоу Фулі" написала відкритий лист вищому футбольному керівництву Китаю на своїй сторінці в китайській соціальній мережі Weibo.
"Шановний пан Цай Чженхуа, голова Китайської футбольної асоціації, я прошу вас виключити Цзян Чжипена зі збірної Китаю. Шановний пан Ван Юпін, директор спортивного бюро провінції Гуандун, я прошу вас виключити Цзян Чжипена з клубу "Гуанчжоу", - зажадала Чжан Чжиюе.
Чжан Чжиюе вже почала шлюборозлучний процес, звернувшись до президента "Гуанчжоу Фулі" Чжану Лі з проханням надати трудовий контракт Чжипена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?