Названа причина масштабної пожежі в Києві: з'явилися нові фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Названа причина масштабної пожежі в Києві: з'явилися нові фото і відео

Названа причина масштабної пожежі в Києві: з'явилися нові фото і відео

Причиною  масштабної пожежі в районі Осокорків у Києві  назвали загоряння сухої трави та сміття.


Про це заявила керівник відділу взаємодії із засобами масової інформації Державної служби з надзвичайних ситуацій Ольга Козак, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свободу".


Читайте також: На Прикарпатті спалахнула потужна пожежа з вибухами: з'явилися фото


"Люди палять траву. Почалося з трави, далі перекинулося на очерет і дерево. Ніч, і візуалізація підвищена", - заявила Козак.


У той же час, в ДСНС спростували дані про падіння вертольота, які раніше поширилися в соцмережах.


"На Осокорках горять відкриті території сміття, горить очерет і суха трава. Ніякого падіння вертольота там не було", - розповіла "Українським Новинам" речник ГУ ДСНС Світлана Водолага.


За словами Водолаги, загоряння територій на лівому березі Києва фіксується останні кілька днів, і 28 березня площа горіння досягла 10 тис кв м. В якості причини пожежі також розглядається версія про підпал.


У мережі з'явилися нові фото і відео з місця пожежі:




Як повідомляв ONLINE.UA,  23-24 березня горіли склади боєприпасів в районі Балаклії Харківської області, в зв'язку з чим збитки склали 220 мільйонів гривень.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?