Неймовірне відео: ролик про армію США викликав захват українців у соцмережах
Категорія
Культура
Дата публікації

Неймовірне відео: ролик про армію США викликав захват українців у соцмережах

Неймовірне відео: ролик про армію США викликав захват українців у соцмережах
Джерело:  online.ua

Корпус морської піхоти Збройних сил США випустив новий промоційний ролик, який викликав захоплення українців в мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.
Читайте також: Від США до Північної Кореї: складено топ-25 найбільш грізних армій світу
"Битви виграються не тільки на полі. У битвах перемагають ті, хто бореться. Той самий бойовий дух, який тече по жилах кожного морського піхотинця", - йдеться в повідомленні.


Відзначимо, що відео викликало захоплення в мережі. Так український вчений і блогер Антон Сененко написав: "Неймовірне відео. Ось вміють американці таке робити... З усіх відео ЗСУ якісними виявилися піратські відео від Петро і Мазепа. Сподіваюся, що колись і до такого дотягнемося".



Український журналіст і блогер Віталій Гайдукевич: "Придивіться до цього ролику. Він не просто так, він передає суть... А чому? Тому що в цій країні розуміють потребу в таких речах і належним чином фінансують фахівців. Фахівців, любов і повагу до військ втілюють в образи".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше військовий експерт з США заявив, що в порівнянні з 2014 роком бойова міць України зросла в п'ять разів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?