Ми подивимося: Порошенко висловився щодо перемир'я на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми подивимося: Порошенко висловився щодо перемир'я на Донбасі

Ми подивимося: Порошенко висловився щодо перемир'я на Донбасі

Президент України Петро Порошенко розповів про свої очікування від майбутнього режиму припинення вогню на Донбасі, котрий вводиться з 1 квітня, і зізнався, що не вірить в те, що бойовики будуть дотримуватися Мінських угод.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.
"Як відомо, за моїм дорученням наша делегація в Мінську запропонувала оголосити перед Великоднем припинення вогню. На жаль, ми не маємо великого оптимізму, що та сторона буде дотримуватися досягнутих домовленостей", - заявив він.
Читайте також: Бої в зоні АТО: штаб повідомив радісну звістку
При цьому Порошенко зазначив, що "життя і здоров'я кожного українського воїна є найвищою цінністю, і ми повинні рішуче діяти для того, щоб забезпечити припинення вогню, відведення важкої техніки і артилерії, що це – ключові пункти Мінських угод".


"Ми подивимось, як з 1 квітня ці домовленості будуть виконуватись", - резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава державі наказав Генштабу і Міноборони підготувати ЗСУ до початку припинення вогню з 1 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?