У Кадирова жінку змусили вибачатися у прямому ефірі: відео вразило мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кадирова жінку змусили вибачатися у прямому ефірі: відео вразило мережу

У Кадирова жінку змусили вибачатися у прямому ефірі: відео вразило мережу
Джерело:  currenttime.tv

Один з найближчих помічників глави Чечні Рамзана Кадирова, голова чеченського парламенту Магомед Даудов в прямому ефірі змусив жінку вибачатися за звинувачення на адресу поліції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Настоящее время".
У прямому ефірі центрального ТБ Даудов, що сидить навпроти жінки з чеченського села, запитує в неї: "Твоїй матері (поліцейські) щось погане зробили?" на що отримує негативну відповідь.
При цьому журналісти показали і самі звинувачення чеченки, яка на площі свого села розповідала, як під час земельного конфлікту поліцейські повалили в бруд чоловіка і почали його бити, а один з них грубо відштовхнув столітню жінку.
Читайте також: В Чечні українському нардепу загрожували смертю: політик відповів різко
Між тим, на зустрічі з помічником Кадирова жінка була змушена сказати: "Мені ніхто не нашкодив. Все, що я сказала, виявилося вигадкою. Я не знала, що мене знімають".


Поява цього відео викликало справжню бурю в соцмережах.









Як повідомляв ONLINE.UA раніше український МЗС назвав "деградацією Росії" заяви щодо "чеченської справи" колишнього голови уряду Арсенія Яценюка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?