Вкрадені Януковичем і Ко гроші повернуті до держбюджету - Порошенко
Категорія
Україна
Дата публікації

Вкрадені Януковичем і Ко гроші повернуті до держбюджету - Порошенко

Вкрадені Януковичем і Ко гроші повернуті до держбюджету - Порошенко

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з прикордонниками повідомив, що суд дозволив перерахувати вкрадені Віктором Януковичем і його поплічниками півтора мільярди доларів до бюджету.

Про це повідомляє ONLINE.UA .

"Я приїхав після доповіді від секретаря РНБО про те, що завершено слідство, є ухвала суду, і сьогодні в 00:00 годин воно набуло законної сили, про конфіскасцію одного мільярда чотирьохсот мільйонів доларів, які належали колишньому президенту та його клікі. Ці гроші вкрали з кишені кожного українця. І сьогодні нашими спільними зусиллями ми цю справедливість відновили і повернули ці кошти до держбюджету. Гроші зараховані до державого казначейства", - сказав президент.

Петро Порошенко додав, що першим його пріоритетом згідно з цим рішенням буде звернення до парламенту, щоб ці гроші "пішли на зміцнення боєздатності національного війська, прикордонників, Нацполіції тощо".

Раніше повідомлялося, що з цією судовою ухвалою до "Ощадбанку" попрямували Генпрокурор Юрій Луценко та секретар РНБО Олександр Турчинов для розмороження вкрадених Януковичем коштів та повернення їх до бюджету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?