Для України: Кличко зробив патріотичну заяву перед супербоєм у Лондоні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Для України: Кличко зробив патріотичну заяву перед супербоєм у Лондоні

Для України: Кличко зробив патріотичну заяву перед супербоєм у Лондоні
Джерело:  online.ua

Один з найкращих боксерів в історії надважкої ваги Володимир Кличко заявив, що бій з Ентоні Джошуа важливий не лише для шанувальників боксу, але й для України і нашого народу.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це Кличко сказав в інтерв'ю Sky Sports.

"Моя країна стикається з безліччю геополітичних проблем, тому цей поєдинок важливий не тільки для любителів боксу, але і для моєї країни. Як одного разу сказав Нельсон Мандела: "Спорт здатен змінити світ", - сказав Кличко.

Дивіться: Кличко - Джошуа: всі подробиці бою 29 квітня

Говорячи про майбутній бій, Кличко зазначив, що вже відчуває себе переможцем бою.

"Я ніколи не бачив AJ настільки величезним. Він виглядає як Арнольд Шварценеггер. Проте я вже переможець. Так, я буду битися в рідному місті Джошуа, але я бачу, що це мій вечір, моя перемога. Мій колишній тренер, Менні Стюард, назвав би це своїми словами. Дозвольте мені сказати одну річ, щодо готовності Ентоні, його швидкісних і силових якостей. Очікування вбиває швидкість", - заявив Кличко.

Дивіться: Легенди українського футболу відправили унікальний прапор Кличку: з'явилося фото

Нагадаємо, бій Кличко - Джошуа відбудеться у суботу, 29 квітня, на стадіоні "Уемблі". Боксери битимуться за чемпіонські пояси WBA, IBF і IBO.

ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію бою КЛИЧКО - ДЖОШУА. Початок бою - о 23:45.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?