Помер колишній глава УГКЦ Любомир Гузар
Категорія
Події
Дата публікації

Помер колишній глава УГКЦ Любомир Гузар

Помер колишній глава УГКЦ Любомир Гузар
Джерело:  online.ua

Помер глава Української греко-католицької церкви 2005-2011 років Блаженніший Любомир Гузар.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook президента Петра Порошенка.

"Сьогодні відійшов у вічність Блаженнійший Любомир, Верховний Архієпископ-емерит Української Греко-Католицької Церкви. Щиро сумую з усіма вірними УГКЦ і всією Україною. Висловлюю глибоку шану цій світлій людині, справжньому подвижнику, який сміливо ніс слово Господнє українцям у двох сторіччях на зламі двох тисячоліть", - написав Порошенко.

Блаженніший Любомир Гузар помер на 85-му році життя.

Читайте також: Помер панамський диктатор Мануель Нор'єга

"В одному з останніх інтерв’ю Любомир Гузар пророче сказав слова, які мені запали в душу: «Мир означає любити один одного. Мир – то не є відсутність боротьби». Виконуючи його наказ за покликом серця ми маємо продовжувати боротися за Україну, за мир, за любов", - додав глава держави.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній радник з питань національної безпеки екс-президента США Джиммі Картера Збігнєв Бжезінський помер у віці 89 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?